top of page
Ara

Diego Guerrero Kuaför Salonu

Güncelleme tarihi: 30 Eki 2018

Arjantin'de yer alan Diego Guerrero Kuaför Salonu, Carol Burton Mimarlık tarafından tasarlandı. Cordoba şehrinin tarihi bir bölgesinde yer alan 43 metrekare alana sahip projeyi mimarları şöyle anlatıyor:


Müşterimiz, bu alanın geleneksel tarzına uygun olarak yeni bir tasarım istedi. Salon, alışveriş merkezi olarak yeniden inşa edilmiş geleneksel bir konakta yer alır. İç mekan, en son trendleri yansıtacak şekilde tasarlandı. Düşük bütçeli ve ayarlanabilir mobilya düzenlemesiyle rahatlatma amaçlı çağdaş bir ortam yaratıldı.



İç mekanın dışarıdan algılanması için özel olarak bir vitrin açıldı. Böylece tüm aktiviteler dışarıdan görülebilir oldu. Böylece müşteri ve dış çevre arasında doğrudan temas sağlandı. Sıcak renk tonlarında ve sade çizgilerle rahatlatıcı bir atmosfer yaratıldı. İşlevsellik ve ferahlık öncelikli amaçtı. Bu nedenle küçük tekerlekli sandalyeler ve küçük sabit masalar seçildi.



Bu esneklik, kuaför oturma düzenlemelerinin değişen ihtiyaçlara cevap verecek şekilde değiştirilmesini sağladı.Yardımcı bir alan olarak kullanılan uzun karanlık odaya, renk ve daha parlak aydınlatma kullanılarak sıcak bir görünüm verildi. Yumuşak dokular ve nötr renk mobilyalar ile birlikte kullanıldı. Böylece, pembeler ve sarılar yumuşak bir arka plan sağladı.








0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page