top of page
Ara

ARKIMAGITON - Kültürpark - Mimari Hayaller Maratonu

NOBON ve PechaKucha İzmir tarafından mimarlık öğrencilerine yönelik düzenlenen spekülatif hayaller kurma atölyesi ARKIMAGITON, 27 Ekim'de İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşecek.


Bugünü ve geleceği etkileyebilecek fikirler keşfetmeyi sağlayacak temalara odaklanan ARKIMAGITON - Kültürpark - Mimari Hayaller Maratonu, aynı dönemde İzmir Mimarlık Merkezi’nde ziyarete açık olacak Smart Cities (Akıllı Kentler) sergisinin içeriğindeki sekiz alt başlıktan ikisini kendi tematik çerçevesi olarak kullanacak:

- KENT MERKEZİNDE YEŞİL YAŞAM - PAYLAŞMAK ÖNEMSEMEKTİR

Mimarlık öğrencileri bu iki başlığı EŞİTLİKÇİ MEKANLAR yaratma hedefiyle İzmir Kültürpark alanı için mimari hayaller geliştirmek için kullanacak.

Başvuru:

Mimarlık öğrencileri etkinliğe 2 - 4 kişilik gruplar halinde başvurabilecek. Başvuru formu için tıklayın.

Etkinlik boyunca öğrenciler kolektif bir ortamda görseller, çizimler ve metinler yaratır. Katılımcılar, farklı okullardan öğrencileri bir araya getiren bu açık platformun üretken enerjisinden beslenirken fikirlerini ve kabiliyetlerini paylaşır.

Etkinlik, katılımcılarını birbirleri ile yarışmaya zorlamamaz. Tersine, ARKIMAGITON daha çok beraber hayal kurma, tartışma ve yaratma anının paylaşıldığı uzun bir koşuya benzer.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page