top of page
Ara

Es Devlin, Dubai Expo 2020 İngiltere Pavilyonu'nu Tasarlayacak

Güncelleme tarihi: 11 Eki 2018


Es Devlin, Dubai Expo 2020 İngiltere Pavilyonu'nu Tasarlayacak

Ödüllü sanatçı ve tasarımcı Es Devlin, Dubai'deki Expo 2020 için İngiltere Pavyonu'nu tasarlamaya hazırlanıyor. “Poem Pavilion” adı verilen tasarım, “Yapay Zeka ve Uzay alanında önde gelen İngiliz uzmanlığını” vurgulayacak ve küresel marka ajansı Avantgarde ile birlikte üretilecek.

Poem Pavilyonu, Expo'nun 25 milyon ziyaretçisinin katkıda bulunacağı aydınlatılmış bir “Mesaj Alanına” sahip olacak.



Es Devlin - Mimarlık Akademisi

Devlin ayrıca, 1851 yılında kurulduğu günden beri İngiltere Pavyonu'nun ilk kadın tasarımcısı olacak ve yapay zeka ve uzay teknolojisi alanlarından uzman bir kadın ekibine öncülük edecek. Devlin, projeyi “kadınlar için bilim ve teknoloji alanında araştırma yapmak için bir ilham kaynağı” olarak görüyor.


Expo 2020- Mimarlık Akademisi

"Bu fikir, doğrudan Hawking ve meslektaşlarının 2015'te tasarladıkları küresel bir yarışma olan “Çığır açan Mesaj” adlı projeye doğrudan bir atıfta bulunuyor: Uzaydaki diğer gelişmiş uygarlıklarla birgün karşılaşırsak gezegen olarak kendimizi ifade etmek için hangi mesajı ileteceğimizi düşünmeye davet ediyoruz." -Es Devlin


Expo 2020 İngiltere - Mimarlık Akademisi

Planın gerçekleştirilmesi için Devlin, Manchester merkezli inşaat mühendisleri Atelier One ve ödüllü sürdürülebilirlik mühendisleri Atelier Ten ile işbirliği içinde çalışacak.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page