top of page
Ara

Jeff Talks: Deniz Ova, Merve Yücel, Bahar Turkay


“Jeff Talks: Deniz Ova, Merve Yücel, Bahar Turkay” 8 Aralık 2018 Cumartesi günü, Studyo X'te gerçekleşecek.



Etkinliğin tanıtım metninden:

"Deniz Ova, İstanbul Tasarım Bienali direktörü. Tüm okul ve üniversite hayatı boyunca çeşitli sanat kurumlarında çalıştı ve soluğu İKSV’de aldı. Yeni kültürler, ülkeler, bienaller, etkinlikler, müzeler, tasarımlar, fikirler ve insanları keşfetmeyi seviyor; sürekli geziyor. Düzen ve planlama konusunda obsesif, işbirliğine ve çok sesliliğe inanıyor.

Merve Yucel, mimar, İstanbul Tasarım Bienali sergi ve proje yöneticisi. Yüksek lisans eğitimini Hollanda ve Rusya’da geçirdikten sonra kendini tasarım bienalinin içinde buldu. Birkaç yıl çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştıktan sonra mimarlık ve tasarım üzerine araştırma ve küratoryal çalışmalar yapmayı tercih ettiğini fark etti. Amatör marangoz, ATI adlı kolektifiyle arada ufak tefek sanat projeleri ve güzel yemek yapar.

Bahar Turkay, 2010–2018 yılları arasında İstanbul Tasarım Bienali iletişim-program-koordinatörü idi. Şimdi Zebra Design Factory’de iletişim direktörü. Tasarımla ilgili Manifold, Milliyet Sanat, Cumhuriyet Cumartesi ve XOXO The Mag gibi mecralarda yazıyor ve yeni projeler tasarlamaya çalışıyor. Kişisel hikâyeler üzerine sürekli bir merak etme hâli söz konusu. Ankaralı."

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page