Ara

Salon Peluquería

En son güncellendiği tarih: 30 Eki 2018

Barselona'da yer alan Salon Peluquería, PELROIG Mimarlık tarafından yapıldı. 65 metrekare alana sahip kuaför salonu, renk filtreleriyle iç mekanın farklı detaylarını vurgular. Renklerinin çeşitliliği, olasılıklarla dolu bir evreni ve dönüşüm gücünü ifade eder.


Salonun konumu sayesinde iki ayrı cepheden aydınlık bir girişe sahiptir.





Dikey bahçe, çiçek kutularını asan metal raflardan oluşan modüler bir sistem tarafından desteklenir.Merdiven, tüm duvara doğru hareket eden ve bitkilerin bakımına izin veren ve hatta sabahları biraz gerilen tekerleklere monte edilmiş ahşap bir kafes ile çözüldü!


Açık gri zemin kaplaması, burayı daha aydınlık hale getirmeye yardımcı olur. Büyük beyaz top aydınlatmanın altında, geometrik motifli açık mavi ve ahşabın güzel bir birleşimi yer alır.



Alt katın sağında kuaförün özel alanı, solda ise çamaşır odası ve makyaj alanı yer almaktadır.