top of page
Ara

TMMOB Şehir Plancıları Odası 50. Yıl Logosu Tasarım Yarışması

TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın kuruluşunun 50. yıl dönümüne istinaden düzenlenen logo yarışmasına proje teslimi için son tarih 21 Ocak 2019.


Yarışmanın Amacı ve Konusu

16 Mart 1969 yılında kurulan TMMOB Şehir Plancıları Odası'nın kuruluşunun 50. yıl dönümüne istinaden planlanan bir dizi etkinlik kapsamında odanın yayınlarında ve her türlü yazılı ve görsel kaynaklarda kullanılmak üzere özel bir logo üretilmesine karar verilmiştir. Yarışma, odanın 50. yıl dönümünde kullanılacak olan logoyu belirleme amacı taşımaktadır.

Katılım Koşulları

Yarışma tüm katılımcılara açıktır.Her katılımcı en fazla iki adet eserle yarışmaya katılabilir.Seçici kurul üyeleri ve seçici kurul üyelerinin birinci derece yakınları bu yarışmaya katılamaz.Şartname hükümlerine uymayan eserler yarışma dışı bırakılacaktır.

Seçici Kurul

Jüri Üyeleri:

Fikret Zorlu, Mevcut Logo Müellifi, Şehir Plancısı – Mersin Üniversitesi ŞBP Bölümü

Zeynep Eraydın, Dr. Şehir Plancısı – Promim Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme

Can Gölgelioğlu, Öğretim Görevlisi – Çankaya Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama

Ender İplikci, Şehir Plancısı – TMMOB Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi

Tayfur Gürel, Şehir Plancısı – ODTÜ Teknokent

Ayşecan Akşit, Şehir Plancısı – TMMOB Şehir Plancıları Odası

Danışman Jüri Üyeleri:

Ayhan Erdoğan, TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Sekreteri

Gürbüz Fehim, Şehir Plancısı

Kübra Cihangir Çamur, TMMOB Şehir Plancıları Odası II. Başkanı

Raportör:

Hülya Çetinkaya, Şehir Plancısı – TMMOB Şehir Plancıları Odası

Yarışma Takvimi

Son Soru Sorma Tarihi: 7 Ocak 2019Soruların Cevaplanması: 10 Ocak 2019Eserlerin Son Teslim Tarihi: 21 Ocak 2019 saat: 18.00Sonuçların Açıklanması: 28 Ocak 2019

Eserlerin Teslim Yeri ve Şartları

Eserlerin başvuru formu ile birlikte 21 Ocak 2019 günü saat 18.00'e kadar, spoyarisma@spo.org.tr adresine iletilmeleri gerekmektedir.

Ödüller

1. Ödül: 1000 TL2. Ödül: Kitap Seti3. Ödül: Kitap Seti

Seçici Kurul ayrıca üç adet mansiyon belirleyebilir. Ancak mansiyonlara ödül verilmeyecektir. Ödül ve mansiyon alanlara ve sergilenmeye değer görülen tüm eserlere Katılım Belgesi verilecektir. Seçici Kurul gerekçesini raporlamak şartıyla ödül verip vermeme veya ödül sayısını değiştirme hakkına sahiptir.

Yarışma Sekretaryası: TMMOB Şehir Plancıları Odası Adres: Atatürk Bulvarı Bulvar Apartmanı No:219 Daire:7 Çankaya - Ankara Telefon: 0312 418 30 75 Faks: 0312 417 90 55 E-posta: spoyarisma@spo.org.tr - İnternet Sitesi: www.spo.org.tr

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page