top of page
Ara

Airbnb, Şanslı Üyesini Louvre Müzesi’nde Ağırlıyor



Airbnb, 10. yıl şerefine Louvre Müzesi’yle işbirliği yaptı. Sanat severler için müzede özel bir gece geçirmek, dünyanın en önemli tablolarıyla vakit geçirmek ve piramitte uyumak gibi olağanüstü hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Airbnb sitesinin üyelerine özel açılan yarışmayı kazanan üye 30 Nisan'da, Paris'teki müzede başka ziyaretçi olmadan özel bir gece geçirecek ve müzenin ünlü piramidinde konaklayacak. Ayrıca isterse yanında bir kişiyi daha getirebilecek.



Müzenin ünlüler ve başkanlar için ayrılmış VIP rehberi, kazanan için özel bir müze turu yapacak. Programda ayrıca ünlü Mona Lisa tablosunu ile birlikte aperatif sunumu ve Milo Venüsü ile akşam yemeğinin tadını çıkarmak da bulunuyor. Gecede ayrıca kazanana 3. Napolyon’un odasında akustik bir konser verilecek.





Katılma şansını yakalamak için, ziyaretçilerin Airbnb resmi web sitesini 12 Nisan'dan önce ziyaret etmeleri ve konuk olarak uygun olduklarını açıklayan başvuru formu doldurmaları, 28 Nisan - 2 Mayıs arasındaki uygunluklarını onaylamaları gerekiyor.




Airbnb üyeleri arasından ”Neden Mona Lisa'nın en harika konuğu siz olursunuz?" sorusuna 12 Nisan’a kadar en iyi yanıtı veren bu özel hediyeyi kazanacak.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page